Bedankt voor je aanvraag!
Je offerte aanvraag is verstuurd

We bekijken je aanvraag zorgvuldig en zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen in sommige gevallen extra informatie nodig hebben. Aarzel niet om ons te bellen of een WhatsApp-bericht te sturen als je vragen hebt over je aanvraag.

Hoe gaan we verder?

Klaar om te beginnen? Ontvang binnenkort een op maat gemaakt voorstel in je inbox en start direct met de bouw van je website of het ontwerp van je logo of huisstijl. Als je akkoord gaat, kunnen we vaak al binnen enkele werkdagen beginnen. Om het proces soepel te laten verlopen, raden we aan om afbeeldingen te verzamelen, teksten te schrijven en een indeling te bedenken voordat we van start gaan. Lever vervolgens alles bij ons aan en we gaan meteen aan de slag!

Een eerste opzet

Een nieuwe website binnen enkele dagen: onze werkwijze.
Binnen enkele dagen zullen we een concept voor je website ontwerpen. Als je tevreden bent met het resultaat, gaan we verder met de afronding van de website. Indien niet, zorgen we voor een alternatief. Het is vaak het meest effectief om de website ‘live’ te bekijken, zodat je de wijzigingen kunt zien en we snel kunnen schakelen. Op deze manier komen we samen tot een ontwerp waar we allebei tevreden mee zijn.

De website afronden

Het creëren van jouw website – van design tot lancering
Wanneer het design naar jouw wens is, zullen we de website vullen en zorgen dat de contactformulieren en eventuele extra’s werken. Vervolgens bekijken we de website nogmaals om de laatste details af te werken. Ben je helemaal tevreden? Dan zetten we de website live!